I que no és guapo això?

‘I que no és guapo això?’, una frase tan mallorquina, és una de les proves de l’Esclatacaps, el joc dels mallorquins.

Mitjançant dibuixos, els membres del teu equip hauran d’endevinar la resposta correcta.

A la targeta d’aquesta prova, hi trobaràs cinc opcions per dibuixar. Com pots saber quina has de dibuixar? Molt fàcil! Tirant el dau sabràs quina de les 5 paraules has de dibuixar. Si treus un 6, tries la que vulguis. Divertit, a que sí?

En aquesta prova treureu l’artista que hi ha en el vostre interior i riureu sense aturar quan qualqú dibuixi una cosa que no hi ha forma d’interpretar o vos posareu dels nirvis quan vegeu que passa el temps i no hi ha forma d’endevinar la resposta correcta.

Les rialles estan assegurades així que, quan et toqui una prova de ‘I que no és guapo això?’, agafa el boli, el bloc i un poc d’aire i supera-la de la millor forma que puguis.